Облицювальну цеглу лонг формату GeoStylistix компанії MBI

Компанія MBI виробляє якісні бетонні вироби з 1945 року. На 4 заводах в Голандії проводиться тротуарна плитка, облицювальна цегла і терасові плити.

Зовсім недавно компанія MBI розробила унікальну технологію виробництва облицювальної цегли довгого формату, запатентованого під торговою маркою GeoStylistix.

Унікальність технології виробництва цегли GeoStylistix полягає в тому, що для лицьової поверхні цегли використовуються гірські мінерали, які надають колір цеглі. Спеціальні сполучні, які були розроблені технологами компанії MBI, надійно скріплюють їх з бетонною масою цегли і дозволяють виготовити цегла довгого формату з ідеальною геометричною формою.

На відміну від синтетичних барвників, які використовую багато виробників, технологія з використанням натуральних гірських мінералів дозволяє компанії MBI виробляти облицювальну цеглу GeoStylistix, який не схильний до зміни кольору під впливом сонячного випромінювання та інших природних факторів, міцний і рівний. Різноманітність природних мінералів обумовлює велику колірну розмаїтість випускаються довгих цегли GeoStylistix.

Цегла вузького довгого формату GeoStylistix добре поєднується з іншими фасадними матеріалами, що відкриває великі можливості для архітекторів і дизайнерів.

 Цегла GeoStylistix і дерево на фасаді будинку

Цегла лонг формату GeoStylistix добре поєднується з великими скляними прорізами, особливо в кубічному дизайні.

 Довгий кірпічGeoStylistix и стекло

Цегла GeoStylistix лонг формату це стильне сучасне архітектурне Рішення, яке дозволить виділити фасад Вашого будинку із загальної маси забудов.

Довго форматний цегла GeoStylistix це цегла преміум класу, який довгі роки буде зберігати свій первинний вигляд і захищати стіни будинку від негативних природних та погодних факторів.

Низька вартість і високі характеристики вузького цегли GeoStylistix, в порівнянні з клінкерними аналогами дешевше в 2-3 рази, дозволяє широко використовувати його в багатоповерхових будівлях.

 Житлова забудова в цеглі GeoStylistix

Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння