Плитка ручного формування Бельгійська...

Плитка ручного формування Бельгійська цегла 01 loft-brick біла

Плитка ручного формування Бельгійська цегла 01 біла loft-brick виготовлена з натуральної сировини. Як розрахувати кількість плитки ручного формування Бельгійська цегла 01 біла для облицювання стін? Для розрахунку кількості плитки спочатку вимірюємо поверхню стіни, помноживши довжину на ширину, отримуємо площу облицювання в метрах квадратних. Додаємо 5% на підрізку плитки, для цього площу облицювання множимо на коефіцієнт 1,05. Ціна на плитку ручного формування Бельгійська цегла 01 біла  вказана за одну упаковку, що містить 0,5 м2 плитки з урахуванням швів між плитками 12 мм. Тому, отриману за розрахунками необхідну кількість плитки в м2 треба поділити на 0,5 м2 і цифру округлюємо в більшу сторону до цілого значення. Щоб купити плитку ручного формування Бельгійська цегла 01 біла loft-brick треба ввести кількість упаковок, що отримана під час розрахунків, потім натиснути кнопку "купити".

LBBZ 01
340,30 грн

(340,30 грн За 1 упаковку)

Опис

Плитка ручного формування Бельгійска цегла 01 біла loft-brick продукується в старовинному вигляді цегли «ручного формування». Кожна плитка ручного формування Бельгійска цегла 01 біла loft-brick унікальна, тому, що вона виготовляється вручну. Старовинний шляхетний вигляд плитки ручного формування Бельгійска цегла 01 біла loft-brick ідеально підходить для створення інтерьерів стилю "лофт". Плитка ручного формування Бельгійска цегла 01 біла loft-brick виготовляється тільки з природних екологічних материалів. До складу плитки входить кварцевий пісок, білий цемент та натуральні барвники на основі земельних оксидів. Плитка ручного формування Бельгійска цегла 01 біла loft-brick забарвлена  по всій товщині. Забарвлення  поверхні плитки проходить в процесі пресовки та вібрації, тому, барвник проникає в глиб плитки, за рахунок цього, колір плитки зберігається довгий час. Гарантія на стійкість кольору плитки ручного формування Бельгійска цегла 01 біла становить 30 років. Основні переваги плитки ручного формування Бельгийська цегла 01 біла loft-brick це: унікальна фактура та колір, висока стійкість до мінусових температур, натуральні складові, стійкість до вогню, низьке всмоктування вологи, доступна ціна. Всі ці якості плитки ручного формування Бельгійска цегла 01 біла loft-brick дозволяють застосовувати її для облицювання фасадів приватних будинків та громадських споруд з мінімальними фінансовими витратами.

Інструкція з укладання плитки ручного формування Бельгійська цегла 01 біла loft-brick: 1) Для забезпечення гармонійності відтінків облицювання рекомендується перемішати вміст декількох упаковок з плиткою ручного формування Бельгійська цегла 01 біла. 2) Ширина шва між плитками має становити 12 мм. 3) На поверхнях, схильних до впливу навколишнього середовища, через кожні 12-16 м² слід виконувати розширювальні шви. 4) У місцях, що піддаються впливу негативних температур, шви повинні заповнюватися еластичними і водонепроникними матеріалами. 5) Плитка ручного формування Бельгійська цегла 01 біла повинна укладатися на міцну основу. 6) Клейова суміш повинна покривати всю поверхню плитки, щоб уникнути невірної усадки і поломки, її характеристики повинні відповідати матеріалу плитки і місцю застосування. 7) Рекомендується застосування еластичних клейових сумішей, стійких до напружень, які виникають внаслідок змін температури. 8) Поверхня, на яку укладають плитку, має бути чиста та оброблена ґрунтом. 9) У разі необхідності вирівнювання поверхні і відповідного профілювання площини стіни необхідно застосувати призначені для цих цілей суміші. 10) При облицюванні цоколя будівлі необхідно виконати гідроізоляцію поверхні. Місце стикування цоколя і підлоги можна додатково ущільнити стрічкою призначеною для цього. Гідроізоляція повинна захищати від проникнення води в шар під облицюванням і оберігати від ослаблення зчеплення плитки з поверхнею, а також оберігати облицювання від вбирання води з-під плитки. 11) Роботу з облицювання клінкерною плиткою повинен виконувати професіонал, який ухвалить грамотне рішення щодо укладання плитки і застосування додаткових матеріалів залежно від умов у місцях укладання. 12) Під час роботи з плиткою ручного формування Бельгійська цегла 01 біла loft-brick слід керуватися загальними інструкціями з виконання будівельних робіт. 13) З огляду на те, що кожен об'єкт має специфічні умови, характерні тільки для нього, правильне й успішне виконання робіт залежить від конкретного плиточника.

Деталі товару

Формат, мм
240x14x71
Марка міцності
М 150
Вага, кг
11,0
Кількість у м2
48 шт
Морозостійкість
F150
Витрата шовного розчину на м2
5,0 кг
Упаковка, м2
0,5
Матеріал
Полімербетон
Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння