Цегла ручного формування SanMarco maax

Історія компанії Сан-Марко зародилася на старому цегляному заводі в італійському місті Ноале. Діяльність компанії довгий час була пов'язана з реставрацією історичної архітектурної спадщини Італії, що зажадало створення "індивідуального" виробництва керамічних елементів для фасаду будівель, які використовувалися для заміни оригінальних частин після аналізу їх стану.

колизей

Перед початком створення зразка по оригінальному елементу розробляється аналітичні процедури. На першому етапі проводиться візуальний аналіз артефакту, визначаються його геометричні розміри, колір, зернистість, патина і текстура поверхні. Наступна фаза глибша, включає хіміко-фізичний аналіз зразка. На підставі цих досліджень виготовляється дерев'яна форма і підбирається суміш глини з різних кар'єрів, щоб отримати максимально схожий колір і текстуру цеглини. Потім глиняну суміш формують вручну і висушують. Глина, змішана з водою повинна повільно втрачати вологу, щоб уникнути тріщин і розривів в кристалічній структурі. Тому, сушка цегли ручного формування відбувається не в сушарках, а на повітрі впродовж 30-40 днів. Коли цеглина досягла своєї стабільної форми, його запікають в печі. Коли зразок готовий, його порівнюють з початковим артефактом. Проводиться аналіз відповідності або правдоподібності відносно відтінку, кольору, усадки, механічної міцності, пористості, вбираності, морозостійкості. Хоча цеглина ручного формування Сан-Марко виробляється за старовинною технологією, але до неї пред'являються сучасні норми по міцності і якості. Старий завод в Ноале - це місце традицій, виробництва і експериментів, де співіснують промислове і ручне виробництво керамічних виробів і де досі робляться цегляні елементи старовинних форм. Продукти багаторічної роботи досі можна знайти в Музеї форм на заводі в Ноале, де зберігаються справжні оригінальні предмети важливих історичних пам'ятників. За допомогою різноманітних керамічних елементів SanMarco були відновлені або законсервовані важливі історичні споруди. Це древні лазні Каракалли, акведук Нерона, вілла Дэсте в Тиволи, відомий Тиберийский будинок, амфітеатр Флавия, Аурельские стіни, склеп Бальби, вілла Адріана в Арчинаццо, ринки Траяна, будівля театру Галли в Ріміні

театр Галии

унікальна старовина споруда, для якої були спроектовані і виготовлені вручну 88 індивідуальних форм для ручного виготовлення елементів фасадів і рам вікон. Більше 210 000 виробів з кераміки було виготовлено вручну в дерев'яних формах. Сьогодні глина як і раніше є одним з найчастіше використовуваних матеріалів, універсальним і ефективним з точки зору композиції і характеристик, спадщиною форм і елементів, які належать традиційній архітектурній мові, запозиченій з минулого, але все ще використовуваному сьогодні. Разом з древнім ручним способом виробництво цеглини, плитки і черепиця SanMarco на заводі у Валенце застосовуються сучасні технологічні нововведення і найвищий рівень контролю якості виробничого циклу. Асортимент різних видів керамічної черепиці SanMarco - один з найширших на ринку, з пропозицією, яка розділена на різні моделі для кожного типу потреб, від великоформатних до традиційних португальських і марсельних, а також кольору і постарених видів для будь-якого стилю. Виробництво керамічної цеглини і черепиці супроводжується виробництвом аксесуарів з кераміки, призначених для лінії карнизів і фасаду, а також серією функціональних аксесуарів для покрівельних рішень з дуже високими характеристиками. Але є одна річ, яка найбільше відрізняє бренд SanMarco сьогодні : підтримка клієнтів і дизайнерів в спільному пошуку інноваційних рішень і оригінальних можливостей використання кераміки в сучасній архітектурі, підтримка за допомогою досліджень і експериментів найсміливіших архітектурних поглядів. 

кирпич ручной формовки в интерьере

Завдяки дослідницькій лабораторії, яка працює на заводі, компанія SanMarco пропонує нові рішення в системах конструкцій, що захищають, які відкривають нові можливості для архітектора : цегла, яка плавно переходить на дах, нові незвичайні розміри і кольори, які ніколи раніше не робилися. Цеглина SanMarco має важливу сущность- характерні риси цієї цеглини знаходяться на перетині віків, він може використовуватися для відновлення древніх будівель і з легкістю застосовується для будівництва нових будинків. Цеглина ручного формування SanMarco зроблена з глини, яку дістали з надр, змішали з водою, вручну надали їй форми, висушили повітрям і сонцем. Глиняна цегла SanMarco буває маленька і велика, вузька і широка, довга і коротка, з великою безліччю текстур. За допомогою різноманітності цегли ручного формування SanMarco можна зробити фасад будинку, який відбиватиме або поглинатиме світло, яке здаватиметься м'яким або гострим, світлим або темним. Цегла ручного виробництва SanMarco має дивовижні властивості, які дозволяють будувати сучасні стильні будівлі, при цьому зберігаючи чарівність старовини.

кирпич ручной формовки в интерьере

Традиції і інновації-ці два важливі поняття лежать в основі виробництва цегли ручного формування Сан-Марко. Компанія Сан-Марко робить сучасну цеглу, яка пов'язана і взаємодіє з багатьма пам'ятниками архітектури старовини. Нова будівля, яка побудована з цегли ручного формування Сан-Марко, не входитиме в протиріччя з архітектурою історичної спадщини, яка знаходиться поруч. Цегла Сан-Марко виробляється тільки з чистої глини, яка привозиться на завод з різних кар'єрів і зберігається у величезних курганах. Зразки глини різних кар'єрів поступають в заводську лабораторію, де проводяться кальцеметрические, хіміко-мінералогічні, гранулометричні і петрографічні аналізи. Усі ці дослідження дозволяють отримати початкові дані, щоб змішувати глину з різних кар'єрів в певній пропорції, щоб отримати цеглину різних відтінків кольору. Вибираючи цеглу ручного формування SanMarco Ви вибираєте високу якість сучасної цеглини і чарівність давнини.

кирпич ручной формовки maax

Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння