Облицювальна плитка ручної роботи Loft Brick

Композитная фасадна плитка ручного формування Loft Brick це ідеальний матеріал для імітації цегельної кладки в інтер'єрі та облицювання фасадів будівель. Унікальність композитної плитки Loft Brick полягає в технології її виробництва, коли кожна плиточка вручну формується і готовий виріб завжди відрізняється від попереднього. 

Низька здатність плитки Loft Brick вбирати вологу запобігає переміщенню води в стіні, яке викликає вилуговування або утворенню вапняних нальотів і забезпечує відмінну морозостійкість. Лицьова а плитка ручного формування Loft Brick-це не тільки декоративний елемент в конструкції будинку, а перш за все - це захист будинку від негативного впливу зовнішнього середовища. На відміну від облицювання будівлі цеглою, облицювання плиткою ручного формування Loft Brick не вимагає посилення фундаменту, за вартістю дешевше, але має всі властивості і зовнішній вигляд облицювальної цегли. Композитная фасадна плитка ручного формування Loft Brick є незамінним матеріалом при реконструкції будівель, а також її можна використовувати в системах утеплення фасадів.

Кутові елементи плитки надають фасаду повноцінний вид цегляної стіни, виключають копітку підрізування плитки на кутах.

Плитка кутова Loft Brick

Особливості композитної плитки Loft Brick :

  1. Екологічно чистий матеріал - для виготовлення використовується кварцовий пісок, білий цемент, натуральні барвники на основі оксидів металів.
  2. Довговічний матеріал - плитка має низьку вбирання вологи, всього 5%, що впливає на хорошу морозостійкість.
  3. Матеріал який не вимагає витрат на ремонт протягом усього терміну служби будинку, не вигоряє на сонці і не лопається від морозу.
  4. Комфортний матеріал, має унікальні експлуатаційні показники - гасить шум вітру і дощу, згладжує перепади температури.
  5. Доступний матеріал- завдяки новим технологіям, композитна плитка коштує дешевше керамічних аналогів.
  6. Красивий матеріал- при великому різноманітті кольорів облицювальна композитна плитка стане прикрасою фасаду та інтер'єру будь-якого будинку.
  7. Якісний матеріал- сертифікований матеріал по ISO 9001.
  8. Кутові елементи є в кожній колекції плитки, що дає можливість створити повну імітацію цегляної кладки на кутах будинку.

Пожежна безпека обумовлена ​​тим, що до складу плитки входять тільки негорючі матеріали.

Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння