керамобетонов перемички Porotherm є залізобетон з попередньо напруженою арматурою залитий в керамічну оболонку.

Виготовляється 3 види перемичок:

Перемичка Porotherm < / em> 23.8 призначена для пристрою віконних і дверних прорізів в несучих стінах. Ці перемички мають перетин 23,8х65 мм, що відповідає висоті керамічних блоків Porotherm.

 перемичка Porotherm 23.8

перемичка Porotherm A-12 призначена для пристрою віконних, дверних і технологічних прорізів в самоутримних і не несучих стінах з керамічної цегли або великоформатного блоку.

 Перемичка Porotherm A12

Перемичка Porotherm < / strong> Termo призначена для пристрою віконних, дверних і інших прорізів в самоутримних і не несучих стінах з керамічних блоків або цегли. Перетин 120х65 дозволяє інтегрувати ці перемички в цегляну кладку або кладку з великоформатних керамічних блоків без додаткових конструктивних елементів. Середина перемичок Porotherm Termo закладений пінополістирольний утеплювач, що дозволяє знизити теплові втрати в місцях віконних або дверних прорізів.

Перемичка Porotherm Termo

При монтажі перемичок над прорізами шириною до 2-х метрів необхідно встановлювати монтажну опору , а якщо ширина отвору більше 2-х метрів, то монтажних опор необхідно встановити 2 штуки.

 Монтажна опора

Нижче вказана стандартна схема укладання перемичок Porotherm A12 на стіни з керамічних блоків Porotherm-44 EKO +, Porotherm-44 p + w, Porotherm-44 Klima, Porotherm-44 Termo, HELUZ 44 Family, HELUZ 44 Family 2 in 1, HELUZ 44 STI, HELUZ 44 Plus, Leier 44.

 Схема монтажу на стіну з 44 блоків

Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння