Кислотостійка плитка Ferrum для броварень, винних льохів, рибних цехів, молокозаводів

В промислових приміщеннях, де проводиться переробка молока, м'яса, риби, вариться пиво, виготовляються сир, масло, маргарин, готується їжа, де виконується мийка особливі вимоги пред'являються до покриття підлоги.

Плитка статі повинна бути не слизькою-безпечний для персоналу, плитка повинна бути стійкою до впливу всіх миючих засобів, які можуть містити лугу і кислоти, покриття підлоги повинно витримувати великі механічні навантаження, пов'язані з різними технологічними процесами виробництва. Ці вимоги до промислової плитці регламентуються в Європейському Союзі спеціальними нормами DIN EN 14411.

Промислова плитка Ferrum проводиться німецькою компанією Agrob Buchtal спеціально для підприємств, які виробляють м'ясну і молочну продукцію, для броварень, для кухонь, ресторанів та інших приміщень, до яких пред'являються підвищені вимоги санітарної безпеки.

Плитка Ferrum відповідає нормам DIN EN 14411, стійка до кислот і лугів, різних хімічних речовин, миючих та дезінфікуючих засобів. Промислова плитка виробляється з різним ступенем протидії ковзанню, яка гарантує безпеку робочого персоналу у вологих приміщеннях -вона виключає ризик посковзнутися.

Промислова кислотостійка плитка Agrob Buchtal Ferrum випускається товщиною 11, 14, 18 і 20 мм з різною поверхнею, яка може мати індекс стійкості до ковзання R10, R11, R12. Стійкість до ковзання підбирається для промислових приміщень за переліком, встановленим відповідно до інструкцій BGR 181 і BGE M10.

Плитка з індексом R10 призначена для: громадських приміщень (туалети, умивальні кімнати); винних і бродильних льохів; для кухонь лікарень, готелів, де їжа тільки розігрівається; для службових приміщень по упаковці і фасування продуктів; для приміщень для зберігання сиру; для приміщень медичних установ.

Плитка з індексом R11 призначена для: приміщень по виготовленню сиру; приміщень по виготовленню шоколаду і шоколадних цукерок; приміщень розливу напоїв у пляшки, виготовлення фруктових соків; кухні на підприємствах громадського харчування (школи, санаторії); кухні в ресторанах, які готують до 100 порцій на день, мийним приміщення; приміщення в магазинах по прийманню м'яса, риби; приміщення, де складаються букети з квітів; приміщення для медичних ванн, водолікування, грязелікування.

Плитка з індексом R12 призначена для: приміщень по переробці натурального молока, включаючи виробництво масла; приміщень по виробництву і упаковці маргарину; приміщень з виробництва столового жиру, розливу рослинного масла в пляшки; приміщень по виробництву морозива; приміщень з виробництва какао; приміщення для сушіння ковбас і коптильні; засолювальних цехів; приміщень по переробці домашньої птиці; кухні в ресторанах, які готують понад 100 порцій на день; кухні в лікарнях і клініках; кухні на підприємствах швидкого харчування і закусочних; морозильні камери для безтарного товару.

Плитка з індексом R13 призначена для: приміщення для варіння жиру; приміщень забою і розбирання худоби; ковбасних цехів; приміщень по переробці риби; приміщень по виготовленню майонезу; приміщень по виготовленню овочевих консервів і квашеної капусти.

Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння