Інструкція по застосуванню кольорового розчину кладки Quick-mix

Компанія Quick-mix виробляє сухі кладочні суміші для кладки облицювального і клінкерної цегли, які готові до застосування після додавання води.

 VM01T  VKPlus

Ці кладочні суміші не вимагають додавання будь-яких добавок, крім води. Суха суміш містить неорганічні барвники, стійкі до атмосферних впливів.

За властивостями цегли кладочні суміші бувають: для сильно абсорбуючих цегли з водопоглащением більше 10%(розчин кладки VK PlusT), для цегли з помірним водопоглащением до 8%( розчин кладки VM 01T) і для цегли з низьким водопоглинанням до 5%(розчин кладки VZ 01T).

Інструкція про застосування готовий кладочний РОЗЧИНІВ QUICK-MIX

Вміст мішка (25 кг) розмішати з ок. 3 літрами води. Кількість води залежить від погодних умов! Замішаний розчин необхідно використовувати для кладки протягом 1 години без додавання води. Додавання води під час використання готової суміші може привести до зміни кольору розчину. Необхідно ретельно розмішувати розчин. Не допускається додавання будь-яких добавок, т. К. Добавки можуть викликати погіршення властивостей готової суміші.

Розчин наноситься в такій кількості, щоб після дожимання цегли розчин трохи виступав як на горизонтальному так і на вертикальному швах. Зайвий розчин прибирати кельмою.

розшивки швів повинна виконуватися тільки коли розчин достатньо застигне. Момент виконання розшивки визначається "тестом пальця". Якщо розчин маже палець, слід почекати. Як тільки розчин перестав мазати палець-розшивку можна починати. Розшивання виконується за допомогою спеціальної расшивочной ложки або за допомогою зігнутої трубки відповідного діаметру. Розшивку швів необхідно проводити при однаковому ступені твердості шва.

Свіжу кладку необхідно захистити від прямого попадання сонячних променів, від сильного вітру, дощу і морозу.

Неприпустимо виконання кладки при температурі нижче +5 і вище +25 градусів!

УВАГА!

Кладочная суміш містить цемент і при додаванні води створюється лужне середовище. При попаданні на шкіру та очі ретельно промити проточною водою і звернутися до лікаря!

ОСНОВНІ ПРАВИЛА КЛАДКИ НА РОЗЧИНАХ QUICK-MIX

Зберігати мішки з кладки сумішшю в сухому місці.

Використовувати розчин кладки відповідний коефіцієнту водопоглинання цегли.

Додавати в суху суміш завжди певна кількість води.

Добре перемішувати розчин.

у готовий розчин нічого не додавати!

Розшивку швів починати в певний момент-"тест пальця".

Після завершення роботи накривати кладку.

Чи не виконувати кладку в дощ, мороз, спеку.

Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння