Покрівельні прохідні елементи призначені для надійного пристрою вентиляції покрівлі та вентиляції приміщень всередині будівлі, а також для прокладки через дахове покриття різних комунікацій для сонячних колекторів, телевізійних і супутникових антен.

Одним з найскладніших вузлів покрівлі є пристрій примикання до димоходів та вентиляційних трубах. Прохідні покрівельні елементи забезпечують надійну гідроізоляцію покрівлі та вентиляційних каналів. Ці покрівельні аксесуари можна монтувати в процесі будівництва нової покрівлі, а також, можна монтувати і в існуючу дах.

Компанія KRONO-PLAST виробляє великий асортимент покрівельних прохідних аксесуарів з високоміцного пластика, призначених для монтажу в покрівлю з натуральної черепиці, металочерепиці, бітумної черепиці і фальцевой покрівлі.

Прохідна вентиляційна черепиця складається з двох частин: з універсальної вентиляційної труби і нижньої частини, яка виготовлена ​​в точних розмірах і формах певного виду черепиці.

 Прохідна черепиця для бетонної покрівлі

Основна відмінність компанії KRONO-PLAST від інших виробників покрівельних прохідних елементів полягає в тому, що компанія KRONO-PLAST єдина в своєму сегменті ринку випускає прохідну черепицю з алюмінію!

Головні особливості прохідний черепиці з алюмінію це:

хороші характеристики міцності, здатність витримувати вітрове навантаження до 3000 N / м2,

діаметр прохідний труби 150 мм, що забезпечить хорошу вентиляцію в приміщенні,

термін служби такої ж як у кераміки або навіть більше,

< p style = "text-align: left;"> адaптація під різні моделі керамічної черепиці: Titania, Premion, Domino, Alegra, Samba, Piemont, Monza Plus, Plano, Cosmo, Rubin 9V, Rubin 13V, Turmalin, Teviva, Tegalit, Orea 9,

можливість під брати колір до кольору керамічної черепиці,

фарбування порошковою емаллю гарантує стійкість кольору,

не піддається корозії,

не збирається конденсат!

Прохідна вентиляційна черепиця дозволяє виконати вентиляцію будинку без зведення дорогих цегляних труб, забезпечує надійну герметичність покрівлі, скорочує час будівництва та економить Ваші гроші!

 Прохідна алюмінієва черепиця

Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння