Терасні плити GeoCeramica®

Тераси, садові майданчики і доріжки, вимощення навколо будинку - це архітектурні об'єкти, які об'єднують ландшафт з будинком. Гармонійне поєднання присадибної ділянки, архітектури будівлі та мощення навколо будинку створює архітектурну цілісність всього комплексу.

Голландська компанія MBI розробила унікальну систему терасових плит GeoCeramica ® з керамічної плитки і бетону, які монтуються без влаштування бетонної підстави, що істотно знижує вартість тераси, а великий асортимент лицьовій поверхні плит розширює архітектурні та дизайнерські можливості.

На керамічну плитку наноситься шар спеціального дренирующего бетону Stabicorn , який забезпечує міцність плити і відводить дощові і талі води вглиб дренажу, цим самим забезпечуючи хорошу морозостійкість конструкції. Надійне зчеплення кераміки і бетону досягнуто завдяки застосуванню адгезійної просочення AquaFerm . Дренуючих бетон Stabicorn ® і адгезионная просочення AquaFerm ® розроблені фахівцями компанії MBI і запатентовані.

На відміну від укладання керамічної плитки , для монтажу терасної плити GeoCeramica ® не потрібно виготовляти несе бетонну основу, яке вимагає великих витрат, тому що плити укладаються на шар в 5-10 см утрамбованого піску.

Тераси, зведені на бетонній основі з подальшим облицюванням різними плитками, мають ряд недоліків, які можуть виникнути в процесі експлуатації - це низька міцність плитки, відшарування плиток від бетонної основи, підвищене ковзання в мокру погоду.

Спосіб укладання плит GeoCeramica

Щоб уникнути цих недоліків пропонується використовувати більш просту, а головне, надійну технологію мощення клінкерними плитами GeoCeramica ® .

Застосовуючи терасові плити GeoCeramica ® , нам не потрібно використовувати дорогі клейові суміші, відпадає необхідність в бетонній основі і гідроізоляції. Плита GeoCeramica ® укладається швидко, крім цього має ряд чудових якостей:

вічна гарантія на колір - не тьмяніє, що не витирається, завжди зберігає живий, красивий колір;

не вимагає догляду - за клінкерною плиткою доглядає сама природа - сонце її висушує і підкреслює яскравий колір, а дощ змиває бруд;

міцні - терасові плити GeoCeramica ® мають марку міцності М600 і при товщині 4 см по ним спокійно можна їздити на легковому автомобілі, а плити товщиною 6 см витримують навантаження вантажівки, тобто, ними можна мостити заїзди у двір або гараж;

екологічно чистий продукт - виготовляється натуральних матеріалів;

великий вибір колекцій плитки дозволяє використовувати в будь-якому дизайнерському проекті.

Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння