Клінкерна цегла - це ідеальний матеріал для облицювання фасадів будівель. Його унікальність полягає як у великій колірній гамі, так і в унікальних технічних характеристиках: висока марка міцності, низьке водопоглинання, стійкість до агресивних кислот і лугів.

Низьке водопоглинання клінкерної цегли запобігає переміщенню води в стіні, яке викликає вилуговування або утворенню вапняних нальотів і забезпечує відмінну морозостійкість.

Лицьова ий цегла - це не тільки декоративний елемент в конструкції будинки, а, перш за все - це захист будинку від негативного впливу зовнішнього середовища.

Облицювання будинку першої приймає на себе вплив атмосферних опадів, ультрафіолетового випромінювання, різких температурних перепадів, і від того, як стійко облицювальний матеріал буде сприймати всі негативні впливи, буде залежати на скільки довго Ваш будинок збереже свій вигляд і як довго він Вам буде служити.

Лицьова клінкерна цегла, завдяки своїм характеристикам, про бладает високою

стійкістю до всіх негативних впливів зовнішніх факторів і, тому, будівлі, облицювання клінкерною цеглою, мають термін служби кілька століть, з часом не втрачають привабливого зовнішнього вигляду і забезпечують комфортне проживання в таких будинках.

Однак високі характеристики клінкерної цегли можуть бути послаблені застосуванням цементного розчину.

Виробники клінкерної цегли рекомендують застосовувати спеціальні кладочні суміші для цегли з низьким водопоглинанням.

КЛІНКЕРНА цеглу- ЦЕ:

  1. екологічно чистий матеріал < / strong> - для виготовлення використовується тільки глина, запікаємо при температурі понад 1000 градусів.

  2. довговічний матеріал - тисячолітні вироби з кераміки знаходять при розкопках. < / p>

  3. матеріал який не вимагає витрат на ремонт протягом усього терміну служби будинку, тому не вигоряє на сонці і не лопається від морозу.

  4. комфортний матеріал, має унікальні експлуатаційні показники - гасить шум, згладжує перепади температури, створює сприятливий мікроклімат в будинку.

  5. доступний матеріал - завдяки новим технологіям, клінкерна цегла став дешевше і перестав бути рідкістю.

  6. красивий матеріал - при великому різноманітті кольорів облицювальна клінкерна цегла стане прикрасою будь-якого будинку!

  7. якісний матеріал - сертифікований матеріал по ISO 9001.

  8. пожежостійкість матеріал - вогнестійкість кирпичн и х будівель більш 3-х годин.

В салоні компанії «Сучасний дім» представлено кілька сотень видів клінкерної цегли найкращих виробників до линкера зі столітньою історією: СRH, Roben, Terca, Feldhaus, Olfry, Vandersanden, Muhr, S. Anselmo , Vandemortel , а також українські виробники: Керамея, Євротон, Катеринославський, Білоцерківський заводи. У нас є традиційний клінкер, є клінкер зі структурною лицьовою поверхнею, є клінкерна цегла ручного формування. У нас покупець може підібрати клінкер, який буде підходити до архітектурного стилю фасаду будівлі, колірному перевазі, який створить унікальний стиль будинку. Ми допоможемо підібрати за кольором і властивостями потрібну кладочную суміш для клінкеру, ми виконаємо розрахунок необхідної кількості елементів кладки оснащення.

В нашому салоні ви купуєте всі необхідні матеріали, отримує повний спектр послуг з доставки, вантажно-розвантажувальних робіт і тим самим економить свій час і береже свої нерви.

Додатково компанія «Сучасний дім» надає дизайнерські, проектні та будівельні послуги.

Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння