Концепція будівництва CERAMIC HOUSE e4

Стратегія Європейського Союзу до 2020 року спрямована на підвищення енергетичної ефективності всіх новозбудованих будинків на 20%до 2020 року, що дозволить знизити викиди парникових газів на 20%і збільшити обсяг поновлюваних джерел енергії на 20%. Ідея дуже своєчасна, особливо на тлі зростання цін на паливо, виснаження ресурсів і зміни клімату. Провідна компанія в області ефективних екологічних технологій для будівництва Wienerberger розробила інноваційну концепцію під назвою Ceramic House e4.

Основна увага в концепції приділяється використанню керамічних теплозберігаючих блоків, клінкерної цегли і керамічної черепиці в якості натурального будівельного матеріалу. Вони відповідають всім вимогам для будівництва будинку за доступною ціною, яка зберігає свою інвестиційну вартість в плином часу. Керамічний блок, клінкерна цегла, керамічна черепиця - повністю натуральні матеріали, відповідають найвищим експлуатаційним вимогам, не втрачаючи своїх експлуатаційних показників. Великий асортимент забарвлень, фактур і форматів керамічних матеріалів дозволяють задовольнити будь-які ваші особисті вимоги до архітектури будинку без будь-яких обмежень за обсягом і формою.

 є4

< span> Енергія, Економія, Екологія, Емоції - ось основні параметри концепції Ceramic House e4 .

ЕНЕРГІЯ

З концепцією Ceramic House e4 ви не будете турбуватися про непередбачувано зростаючих цінах на енергію просто тому, що керамічний будинок споживає енергії набагато менше, ніж інші системи. Керамічні блоки з високим термічним опором ефективно ізолюють холод взимку, тепло влітку і найкраще підходять для енергоефективних будинків, де використовуються в якості опалення поновлювані джерела енергії, таких як фотоелектричні системи, теплові насоси, вітрові генератори та інші поновлювані джерела енергії.

ЕКОНОМІЯ

Будівництво сімейного будинку з керамічної будівельної матеріалу - розумна інвестиція. Цегляні будинки з дахом з керамічної черепиці мають дуже тривалий термін служби - кілька сотень років і забезпечують мінімальні експлуатаційні витрати. Цегляний будинок - розумна інвестиція. Завдяки концепції Ceramic House e4 ви витрачаєте стільки, скільки вам потрібно. Продумана комбінація систем запобіжить істотний перевитрата бюджету на етапі будівництва будинку, а низькі експлуатаційні і ремонтні витрати дозволять знизити витрати на комунальні послуги з плином часу.

ЕКОЛОГІЯ

Висока теплоізоляційна здатність керамічного будинку e4 є основною передумовою для використання поновлюваних джерел енергії і пов'язаного з цим скорочення викидів вуглецю. Крім того, керамічні блоки, клінкерна цегла і черепиця є абсолютно екологічними будівельними матеріалами, а це означає, що ви можете внести свій внесок у захист навколишнього середовища.

ЕМОЦІЇ

Будинок з керамічних матеріалів забезпечує високий рівень життя, з точки зору здоров'я, комфорту, безпеки і естетики. Натуральні керамічні матеріали не містять будь-яких шкідливих речовин і мають відмінні теплоізоляційні властивості. Завдяки їм будівельна конструкція не накопичує ні вологи, ні бактерій, не утворює цвілі і гниття. Життя в будинку з керамічних будівельних елементів здорова і комфортна. Натуральні керамічні матеріали також красиві і поза часом.
Задоволення свободою архітектурного вибору, від здорового мікроклімату, де перепади температур і відхилення вологості повітря добре збалансовані. Задоволеність високою якістю життя і надійністю інвестицій для майбутніх поколінь.

Одна концепція-безліч варіантів!

Ключові елементи цегляного будинку e4 можуть бути застосовані практично до будь-якої нової житлової забудови, забезпечуючи рентабельність, якість і екологічність в кожному проекті. Концепція будинку e4 повністю масштабируема, тому основні принципи і методи будівництва можуть бути адаптовані практично до будь-якого типу будинку, будь то терасний, двоквартирний або окремий будинок. Таким чином, незалежно від плану будинку, стійкий дизайн може бути адаптований для забезпечення ідеального рішення - аж до деталей конкретного цегли, плитки та віконних варіантів.

Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння