Мембрана гідроізоляційна диффузионная

Мембрана гідроізоляційна диффузионная застосовується для забезпечення надійної гідроізоляції скатної покрівлі. Мембрана гідроізоляційна особливо актуальна при малих кутах нахилу даху, коли крім основного покрівельного покриття необхідно застосовувати додатковий гідроізоляційний шар - гідробар'єр.

Існує кілька видів гідробар'єру - це гідроізоляційні плівки і дифузійні мембрани.

Гідроізоляційні плівки застосовуються для тимчасових споруд, тому що, термін їх служби складає всього 5 років. Це обумовлено тим, що матеріал з якого виробляються гідроізоляційні покрівельні плівки - поліетилен має найпростішу молекулярну структуру, яка з часом розпадається від перепадів температури, механічних коливань, а покрівля найбільше схильна до температурних коливань: вдень на дах впливає сонячне випромінювання, яке нагріває покрівлю навіть у зимовий період, а вночі покрівельний матеріал, особливо метал, швидко остигає. Такі перепади викликають розшарування поліетилену, що приводить в непридатність гидробарьер. Тому, гідроізоляційні плівки не можна застосовувати на покрівлях, термін служби яких розрахований на 50-100 років.

Для скатної покрівлі капітальних будівель необхідно застосовувати гідроізоляційні мембрани, які виробляються зі складного полімеру -поліпропілен. Структура поліпропілену складається з складних молекул, які при виробництві мембран додатково скріплюються механічним або термічним способом, тому, мають термін служби 60-70 років.

Основна відмінність дифузійних гідроізоляційних мембран це хороша паро здатність, яка дозволяє видаляти підвищену вологу з підпокрівельного простору. Таким чином, дифузійні мембрани не тільки захищають покрівлю від попадання вологи всередину, але і підтримують Нармально вологості баланс, дозволяючи виходити зайвої вологи, яка накопичилася в утеплювачі і деревині, назовні.

Дифузійна гідроізоляційна мембрана складається з декількох шарів. Основний робочий шар мембрани це "фільм", який працює як молекулярне сито -задержівает великі молекули води і пропускає більш дрібні молекули водяної пари. Робочий шар мембрани захищають додатковими шарами, які забезпечують "фільму" механічну міцність і захист від ультрафіолетового випромінювання сонця.

Основні характеристики гідроізоляційних дифузійних мембран:

щільність від 100 до 220 гр / м2, визначає міцність мембрани, чим більше показник, тим міцніше мембрана;

паропроникність від 1000 до 3000 гр / м2 / добу, визначає здатність виводити пар назовні;

коефіцієнт дифузії Sd від 0,02 до 50 м, визначає опір проходженню пара, чим менше тим краще;

UV стабільність від 1 до 12 місяців, визначає стійкість до сонячного випромінювання.

Застосування дифузійних гідроізоляційних мембран Ventia, Walther , Eurovent, Dorken, Vaxo забезпечить надійну гідроізоляцію покрівлі, дозволяє видаляти вологу з утеплювача, продовжує термін служби кроквяної системи.

Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння