Багато монтажники відсотків стикалися з однією значною проблемою, а саме, з монтажем жолобів на еркерах будівель. Проблема полягає в тому, що майже у 90%будівель стіни еркерів примикають один до одного під різними кутами, а стандартний кутовий з'єднувач жолоба у всіх без винятку виробників відсотків виготовляється тільки в 2-х варіантах - це 90 і 135 градусів!

Тому, ідеальний монтаж водостоків на будівлях, що мають непрямокутну форму в плані, просто неможливий без виготовлення нестандартних кутів желоба.До недавнього часу, щоб виконати якісно монтаж водостоку на будівлі з нестандартними кутами, монтажник повинен був зробити виміри кутів, а потім замовити ці нестандартні елементи у компаній, що представляють виробника відсотків. Компанії-представники відправляли шаблони нестандартних кутів на виробництво, щоб там виготовили нестандартні елементи жолобів.

Термін виконання таких замовлень коливається від 2 до 6 тижнів, в залежності від завантаженості виробництва і часу на доставку! Цю проблему з великим успіхом вирішила фірма GALECO , яка розробив справжній інноваційний продукт - це зовнішній регульований кут жолоба ! Кут регулювання становить від 105 до 165 градусів. Елемент складається з 2-х частин: регульованою і базової, симетрично підрізаних під кутом 45 градусів. Захід регульованою частини на базову, дозволяє отримати кут від 105 до 135 градусів. Якщо обрізати регульовану частину, то можна отримати кут до 165 градусів.

Таким чином, застосування регульованих кутів GALECO дозволяє додатково отримати:

  • ЧАС, тому що Ви отримуєте повний комплект елементів для швидкого встановлення водостоку,
  • ГРОШІ, тому що новий кут оснащений гумовими ущільнювачами, Вам не треба використовувати для монтажу два з'єднувача,
  • ТОЧНІСТЬ - виключаються похибки при вимірах і виготовленні.
Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння