Одношарова стіна - найстаріша в історії будівництва. Керамічна одношарова стіна дуже солідна, по довговічності розрахована на багато століть. Зовнішні стіни з порожнистих керамічних блоків Poroterm не вимагають додаткового утеплення, т. К. Характеризуються високими термоізоляційними властивостями.

При зведенні стін з цих блоків отримуємо меншу товщину стіни з найкращими теплоізоляційними властивостями (це важливий фактор в умовах постійного зростання цін на енергоносії), при цьому витрата розчину в 4 рази менше, ніж при звичайній кладці з рядового цегли, а роботи обходяться значно дешевше. Вибираючи матеріал для стін, потрібно враховувати не тільки вартість самого матеріалу, але і вартість робіт по монтажу, а також вартість додаткових матеріалів для монтажу. Вартість робіт 1м2 стіни з великоформатних блоків POROTHERM в 3 рази дешевше, ніж вартість кладки стін з рядового цегли!

В результаті на зведенні стін можна заощадити близько 20%!

Завдяки хорошій дифузійної здатності керамічних блоків, стабілізується вологість, стіни «дихають», тобто підтримується здоровий мікроклімат приміщень. Керамічні блоки акумулюють тепло і згладжують різкі перепади зовнішньої температури, забезпечуючи комфортність проживання. А головне, в будинку з такого матеріалу ви будете постійно економити на енергоносіях - взимку на опаленні, а влітку на кондиціонуванні!

Основні переваги стін з керамічних пустотілих блоків:

  1. Кращий розподіл навантаження - стіна з керамічних блоків однорідна, таким чином менше ризик появи тріщин.
  2. Стіна з керамічних блоків не вимагає армування і заставних деталей, отже, економляться кошти на дорогому металі.
  3. Стіна з пустотілих блоків POROTHERM легше, ніж цегляна стіна з утеплювачем :
    • 1м2 стіни з блоків POROTHERM -38 важить 272 кг (16 шт. х 17 кг),
    • розчин кладки - 25 кг на 1 м2,
    • ВСЬОГО - 297 кг
    • 1 м2 стіни в 2 цегли важить: 102 шт. х 3,5 кг = 357 кг,
    • розчин кладки - 102 кг (на одну цеглину-1 кг розчину),
    • утеплювач - 12 кг,
    • < li> ВСЬОГО - 471 кг.
  4. Менша товщина стіни з найкращими показниками теплозбереження:
    при товщині блоку 380 мм коефіцієнт термічного опору R становить 2,86 м2С / пн.
  5. Технологічність - блоки укладаються швидше, не потрібна висока кваліфікація робітників.
    розчин кладки потрібно в 4 рази менше, ніж для стіни з рядового цегли.
  6. Керамічні блоки мають хорошу паропроникність - стіни "дихають", тобто підтримується мікроклімат приміщень.
  7. Керамічні блоки акумулюють тепло і згладжують різкі перепади зовнішньої температури, таким чином забезпечується комфортний мікроклімат в приміщенні.
  8. Показники теплопровідності у керамічних блоків стабільні цілий рік, а показники пінобетону погіршуються з підвищенням вологості і різким перепадом температури (підвищення вологості пінобетону на 1%погіршує теплоізоляцію на 15%). Теплоізоляційні показники газобетонних блоків вказані для сухих блоків, тобто ці показники теоретичні, а керамічні блоки випробовуються при відносній вологості 60-70%(це вимога ISO 9001), отже, теплоізоляційні показники блоків POROTERM є експлуатаційними, тобто реальними.
  9. Керамічні блоки мають міцність в 5 рази більшу, ніж газобетонні блоки (10-15 МРа - керамічні, 2,5-3 МРа -газобетонние), тому з керамічних блоків можна зводити несучі стіни, а з газобетонних блоків - не можна.
  10. Керамічні блоки мають дуже хорошу адгезію, тому стіни з керамічних блоків штукатуряться без армуючої сітки, а для подальшої обробки плиткою не потрібна додаткова підготовка стін-плитка укладається прямо на стіну, таким чином знижуються витрати на матеріали і зарплату робітникам.
  11. Керамічні блоки мають дуже хороші показники по звукоізоляції до 55dB.
  12. Керамічні блоки мають низьке вологопоглинання, а значить високу морозостійкість.
  13. Керамічні блоки - негорючий матеріал, мають вогнетривкість 4 години.
  14. Керамічні блоки POROTHERM - це 100%натуральний продукт.
  15. блоки POROTHERM мають сертифікацію ISO 9001.
Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння