Проектування систем водовідведення

Пропонуємо комплексну розробку системи водовідведення для приватних забудов, промислових об'єктів, АЗС, СТО, стадіонів.

Комплексне проектне рішення включає такі розділи: проект зливової каналізації, проект дренажної каналізації, систему очищення побутових і промислових стоків, проект благоустрою території.

проект зливової каналізації включає в себе розрахунки перетину і підбір водовідвідних лотків, схему розміщення лінійного водовідведення, схему розміщення точкового водовідведення, схему трасування і підключення водовідвідних труб і ревізійних колодязів , профіль мережі зливової каналізації по висотним позначок, збірну відомість всіх елементів системи водовідведення та всіх комплектуючих.

Проект дренажної каналізації включає в себе розрахунок дренажів навколо будівлі і по ділянці, розрахунок і підбір інфільтрації в ґрунт (дренажні блоки, тунелі), схему дренажної системи, профіль мережі дренажної каналізації по висот, зведену відомість всіх елем ентов системи.

Проект очисних споруд включає в себе розрахунок і розташування септиків, жиро, масло -уловітелей, схему профілю мережі труб і колодязів, комплексну відомість всіх елементів.

Проект благоустрою території складається з схеми розташування елементів грязеочісткі, організацію зеленої парковки, схему ділянок мощення.

Для розробки комплексного проетного рішення системи водовідведення замовник надає такі вихідні дані:

план ділянки з усіма спорудами з розмірами і зазначенням водостічних труб, план ділянки з висотними відмітками із зазначенням центрального водовідвідного колодязя, або місця під накопичувальну ємність, або місце під інфільтраційні блоки, технічний звіт про інженерно-геологічних умовах ділянки, опис всього сантехнічного обладнання, від якого необхідно організувати господарсько-побутову каналізацію, план ділянки з розташуванням септика і накопичувальної ємності, схему мощення.

На підставі вихідних даних, які надає замовник, виконується гідравлічний розрахунок для системи поверхневого водовідведення, який враховує геокліматичні і геометричні характеристики площі водозбору. На підставі гідравлічного розрахунку підбирається необхідний перетин водовідвідних лотків і кількість точок скидання стоку, а також підбирається діаметр зливного шлангу.

На схему ділянки наносяться лінії поверхневого водовідведення, точкові зливоприймальники, дренажі, інфільтраційні блоки і поля.

відповідно до підібраними елементами системи водовідведення по кожній ділянці додаються технічні і монтажні схеми, які дозволять якісно виконати монтаж системи водовідведення.

Замовляючи комплексне проектне рішення по розробці системи водовідведення Ви отримуєте кваліфікований проект, який дозволить з мінімальними витратами відвести зливові і каналізаційні стоки з ділянки. За зведеної відомості елементів і матеріалів Ви купите тільки необхідні будівельні матеріали, а чіткі схеми дозволять контролювати дійсні обсяги виконаних робіт.

Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння