Монтаж систем поверхневого водовідведення

Лотки водовідвідні повинні встановлюватися в підготовлену траншею на підстильний шар товщиною 10-20 сантаметров, в залежності від розрахункової експлуатаційного навантаження. Підстильний шар заливається з важкого бетону марки В 25. Бічне зміцнення водовідвідних лотків виконується у вигляді бетонних укосів від верху лотка до основи на ширину 10-20 сантиметрів з кожного боку.

Глибина монтажу каналу повинна бути такою, щоб після пристрою дорожнього покриття верх решітки був на 2-3 мм нижче рівня фінішного покриття дороги або площадки.

Починати монтаж лінійної систма водовідведення слід з установки пісковловлювача або лотка з вертикальним водозливом в найнижчій точці траси. Від пісковловлювача за допомогою будівельного шнура потрібно намітити лінію і рівень установки лотків.

Стики лотків обробляються спеціальним бітумно-каучуковим герметиком.

У випадку з'єднання лотків під кутом, лотки і решітки необхідно розпиляти пилою , захоплюючи одночасно дві вертикальні стінки.

у випадках установки водовідвідних каналів в асфальтове покриття, в процесі асфальтування на рещеткой рекомендується укласти тимчасове захисне покриття.

Підключення водостічних лотків до системи зливової каналізації здійснюється через пескоуловитель з поміччю патрубка. Заглушку випускного отвору слід попередньо висвердлити з корпусу пісковловлювача.

Точкові дощоприймачі підключаються до системи зливової каналізації за допомогою патрубків 110, 160 або 200 мм.

Для забезпечення ефективної і довговічної роботи системи водовідведення необхідно виробляти переодичними очищення лотків, дощоприймачів та песькоуловітелей від накопівшеегося сміття і піску.

Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння