Система лінійного водовідведення

Лінійна система водовідведення призначена для збору і відведення з поверхні зливових і талих вод. Система складається з лотків, грат, песькоуловітелей, дренажних та каналізаційних труб. Правильно спроектована і якісно змонтована система водовідведення дозволяє запобігти підтопленню фундаментів будівель, затоплення цокольних поверхів, значно продовжити термін служби дорожнього покриття, забезпечити безпечне пересування транспорту і пішоходів під час сильних злив і паводків.

Всі елементи поверхневого водовідведення діляться по класів навантаження, пропускної спроможності і матеріалами, з яких вони виготовлені.

Лотки стандартної серії призначені для експлуатації з невеликими навантаженнями класу А15 - С250. Ця система є оптимальною для застосування в котеджному і малоповерховому будівництві. Лотки посилені класу D400 встановлюються на узбіччях доріг, на АЗС, СТО, об'єктах міської та транспортної інфраструктури з неінтенсивним рухом автотранспорту. Лотки з експлуатаційним навантаженням E600 встановлюються на автомагістралях, складських терміналах і об'єктах інфраструктури з інтенсивним транспортним потоком. Лотки класу F900 призначені для пристрою системи водовідведення на злітно-посадочних смугах аеропортів і об'єктах з особливо важкими навантаженнями на дорожнє покриття. Правильний підбір лотків по класах експлуатаційних навантажень дозволить створити систему водовідведення, яка буде надійно виконувати свою функцію без витрат на ремонт.

За своєю пропускною спроможністю елементи лінійної системи водовідведення бувають різного гідравлічного січення: DN100-DN500. Щоб правильно підібрати необхідний перетин лотків, потрібно враховувати ряд чинників: площа поверхні і характер матеріалу покриття з якої буде відводитися вода, ухили поверхні водозбору, максимальний обсяг зливових і талих вод для конкретного регіону. Всі ці фактори впливають на вибір лотків певного гідравлічного січення. Для це робиться гідравлічний розрахунок конкретної системи водозбору. Наші фахівці професійно зроблять всі необхідні розрахунки, подбірут всі елементи, щоб система водовідведення приймала і відводила поверхневі води навіть в найбільш пікові атмосферні опади, а також надійно експлуатувалася в зонах різних динамічних навантажень.

Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння