Панелі Isoklinker складаються з високоякісного пінополіуретану міцно сполученого в процесі виробництва з плитками клінкеру товщиною 14 мм. У порівнянні з іншими теплоізоляційними матеріалами, пінополіуретан має найнижчий коефіцієнт теплопровідності λ = 0,025 Вт / кв.мС °, а значить, при однаковій товщині утеплення, має кращі теплозберігаючі властивості. Поліуретан має закриту пористу структуру, що обумовлює його чудові теплозберігаючі властивості, низьке вологопоглинання. Поліуретан не «втомлюється", не пліснявіє і не гниє, не містить ніякої поживної основи для мікроорганізмів, має високу стійкість до старіння, хімічно і біологічно нейтральний, чи не заряджається статичною електрикою і не володіє капілярним всмоктуванням.

Двошарова комбінація панелі Isoklinker поліуретан-клінкер забезпечує надійну теплоізоляцію і захист фасаду від негативних факторів навколишнього середовища. Система Isoklinker дозволяє швидко в одному робочому циклі облицювати клінкером і одночасно утеплити стіни старих будинків і об'єктів, що будуються, при цьому, дозволяє створити високо естетичний, з великою гамою кольорів, зовнішній дизайн будівель. Система Isoklinker відповідає ідеальному принципом зовнішньої ізоляції будівель, яка полягає в тому, щоб зменшити втрати тепла взимку зсередини приміщень назовні, а влітку забезпечити теплостійкість конструкцій. Застосовуючи панелі Isoklinker для обробки фасаду ми отримуємо красивий надійний клінкерна фасад і сприятливий мікроклімат всередині будівлі, при цьому, знижуються витрати до 60%на обігрів взимку, а влітку -на кондиціонування.

Застосування панелей дозволяє зменшити товщину зовнішніх стін будівлі, що дозволяє отримати додаткову корисну площу при тих же габаритах будинку. Цей фактор особливо актуальне при будівництві об'єктів комерційної нерухомості. Візьмемо невеличке приміщення з зовнішніми розмірами 20х20 м. Внутрішня площа одного поверху при цьому буде 18,7х18,7 м = 350 м2. При використанні системи Isoklinker ми можемо зменшити товщину стін на 0,35 м, забезпечивши при цьому необхідний термічний опір зовнішніх стін (R = 3.3 м 2 К / Вт). Внутрішня площа вийде 19,3х19,3 = 372 м2. При однакових габаритах будівлі ми отримуємо додаткову корисну площу 22 м2 на один поверх. З урахуванням середньої ціни на комерційну нерухомість 1000 у.о., ми отримаємо 22000 у.о. додаткового доходу на один поверх. Тому в країнах Європи в проекти нових будівель все частіше закладаються панелі Isoklinker.

стінові панелі Isoklinker випускається розміром 1390 х 690 товщиною 60 мм і 80 мм. Для облицювання кутів будинків, віконних і дверних прорізів, зводів випускаються відповідні системні кутові елементи розміром 245 х 245 і 360х360 мм. В елементи і системні частини запресовані кріпильні букси, через які здійснюється кріплення елементів на стіну без створення напруги в теплоізоляції. Панелі кріпляться до стіни без застосування клею, тому, монтаж можна робити навіть взимку.

Після того, коли монтаж на стіни повністю завершений, здійснюється затирка швів спеціальним розчином, що має багато різних квітів, після цього виходить гарний цегляний фасад .

Переваги застосування системних панелей Isoklinker:

-відносно низька вартість (у порівнянні з облицюванням клінкерною цеглою),

-ефективне утеплення та оздоблення фасаду клінкером в одному технологічному циклі,

-незначні вага панелей дозволяє виконати реконструкцію фасаду без додаткових робіт з посилення фундаменту,

-довговічність система, яка не потребує експлуатаційних витрат,

-додаткова внутрішня площа при тих же габаритах будинку,

-швидкий НЕ трудомісткий монтаж в будь-який час року.

Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння