Цегла ручного формування S. Anselmo

В Італії в невеликому містечку Loreggia недалеко від Венеції є цегельний завод S.Anselmo. Завод належить родині де Кеккі. Керує підприємством правнук засновника заводу Ренцо де Кеккі, а всі дорослі члени цієї родини, це п'ятеро синів і дочка, працюють на цьому заводі в різних відділах.

Завод був побудований в 1903 році і цегла тоді проводився невеликими партіями ручним способом.

Значний прогрес виробництва стався в 1950 році, коли на заводі була встановлена ​​сучасна, на ті часи, індустріальна піч для випалювання цегли, яка дозволила значно поліпшити якість продукції і збільшити обсяги виробництва.

в 70-х роках в виробничу технологію впроваджується унікальна технологічна лінія механізованої формування цегли, яка дозволила збільшити випуск цегли в кілька десятків разів, але зовнішній вигляд цегли залишився таким, ніби він, як і раніше проводиться вручну!

в даний час компанія S.Anselmoкроме цегельного заводу володіє заводами по виробництву черепиці та керамічних амфор.

Сьогодні цегла перестав бути звичайним будівельним матеріалом - він перетворився в найважливіший елемент дизайну як екстер'єру, так і інтер'єру.

Про Собене компанії S.Anselmo є гнучкий підхід до кожного об'єкта і кожного клієнта.

На заводі створено спеціальну лабораторію по розробці нових забарвлень цегли і виробництву кольору, який би відповідав зразком цегли старовинної будівлі, що вимагає реконструкції. У цій лабораторії були підібрані суміші різних глин, щоб зробити цегла, для реконструкції декількох будинків у Венеції. Після вдалого експерименту з виробництвом цегли для реконструкції історичних будинків Венеції, компанія S.Anselmo отримала від уряду Італії статус генерального постачальника цегли для реконструкції історичних будівель в Італії.

Накопичений технологами заводу досвід підбору суміші для виробництва найрізноманітніших відтінків цегли дозволяє робити унікальний продукт для кожного клієнта.

Якщо вам потрібен унікальний цегла рідкісного кольору, якого немає в колекціях виробників цегли, Ви можете звернутися до нас в компанію «Сучасний дім» із запитом на виготовлення цегли по Вашим вимогам. Наша компанія розмістить замовлення в лабораторії заводу S.Anselmo і через 2-3 тижні ми надамо дослідний зразок цегли. За Вашим бажанням на заводі можуть виготовити унікальний цегла неповторного кольору, який буде проведений тільки для Вас! Ви самі придумаєте цього цеглі свою назву, і цей цегла не буде проводитися ні для кого, крім Вас!

Індивідуальний підхід до кожного замовлення , гнучке виробництво, досвідчені технологи - це головні особливості, які відрізняють завод S.Anselmo від інших виробників цегли.

Bибірая італійський цегла S.Anselmo, Ви маєте можливість побудувати унікальний новий будинок, який буде мати благородний респектабельний вигляд будинку з віковою історією в італійському стилі.

Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння