Керамічна черепиця Margon Supra

Керамічна черепиця Margon Supra + виробляється на підприємстві Margon Portugal.

Компанія Margon Portugal заснована в 1960 році як виробник керамічних будівельних матеріалів: цегли, деталей для склепінь і стель, черепиці та аксесуарів для покрівлі. У 60-ті роки минулого століття продукція Margon завоювала велику довіру споживачів не тільки в Португалії, але і по всій Європі, а також в Америці та Африці. Тому, вже на початку 70-х років виникла необхідність в розширенні виробничих потужностей, щоб задовольнити підвищений попит до продукції компанії Margon Portugal.

Власники компанії вкладають великі інвестиції в будівництво нових потужностей і автоматизовані лінії по виробництву черепиці, щоб не тільки збільшити кількість продукції, що випускається, а й постійно підвищувати її якість. Такий підхід дозволив збільшити експорт покрівельної кераміки в 2 рази.

Після приєднання Португалії до ЄЕС, компанія Margon Portugal зіткнулася з жорсткою конкуренцією з боку виробників керамічної черепиці з Німеччини, Австрії та інших Європейських країн. Тому, керівництво компанії в середині 90-х років приймає рішення про реструктуризацію і модернізацію виробництва. Інвестиції вкладені в сучасні технології виробництва, впровадження новітніх систем контролю якості продукції, що випускається дозволили підприємству Margon Portugal не тільки зберегти свої лідируючі позиції на ринку будівельної кераміки в Португалії, але і збільшити поставки черепиці в інші країни Європи, Африки, Америки, Азії.

Популярність черепиці Margon пояснюється вишуканими кольорами, гармонійно поєднуються з природними пейзажами, великим вибором керамічних аксесуарів і унікальними технічними характеристиками.

Ідеальна геометрична форма черепиці Margon Supra + є її головною відмінною рисою. Вся черепиця має однакові лінійні розміри! Ні відхилень форми і площини черепиці! Ця особливість полегшує і прискорює монтаж черепиці.

Підвищена міцність черепиці Margon Supra + досягнута за рахунок додаткових ребер жорсткості в формі стільники на внутрішній поверхні. Таке конструктивне посилення черепиці дозволяє витримувати навантаження більше 200 кг на одну плитку. Такий показник дозволяє вільно пересуватися по покрівлі без шкоди для черепиці.

 Внутрішня сторона черепиці Margon

Високий подвійний замок черепиці Margon Supra + виключає перехлест води навіть при екстремальних зливах. Така конструкція черепиці дозволяє використовувати її на покрівлях з малим кутом ухилу, на 10 0 менше, ніж аналогічна черепиця інших виробників.

 Замок черепиці

Додатковий фартух в конструкції верхнього подвійного замку черепиці Margon Supra + перешкоджає проникненню води , наганяє вітром, під черепицю, що забезпечує надійну гідроізоляцію покрівлі навіть при сильному штормі.

 Верхній фартух черепиці

Фартух верхній частині черепиці має спеціальну аеродинамічну форму, яка знижує опір повітряному потоку, по-цьому, черепиця не підривається вгору, а, навпаки, притискається вітром до обрешітки, що збільшує стійкість конструкції даху до штормовим вітрам.

 Аеродинамічна конструкція стику

висока морозостійкість черепиці Margon Supra + обумовлена ​​низьким водопоглинанням і становить 150 циклів, що відносить цю черепицю до 1 рівня по EN 539-2. Для скандинавських країн, де кліматичні умови схожі з кліматом України, за нормами допускається використання черепиця 2 рівня морозостійкості -до 90 циклів.

Таким чином, керамічна < em> черепиця Margon Supra + за всіма технічними показниками та візуальному розмаїттю відноситься до черепиці преміум класу, а цінова категорія не перевищує пересічні аналоги інших європейських виробників.

За всіма своїми характеристиками черепиця Margon Supra + рекомендується для пристрою надійної і гарної покрівлі в Україні!

Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння