Клінкерна цегла ручного формування та плитка OLFRY

Торгова марка OLFRY зареєстрована в 1962 році в Німеччині, однак виробництво цегли під цим брендом почалося задовго до цього юридичного події ще в 1907 році в німецькому місті < / span> Vechta . Засновником цегельного заводу в окрузі Oldenburg є барон August Freiherr von Frydag . Назва OLFRY виникло з поєднань двох початкових складів-це OL початковий склад назви округу Oldenburg , де розташовується завод, і початкового складу FRY прізвища засновника заводу барона von Frydag .

Прізвище Frydag належить до стародавнього німецькому роду, представники якого влаштувалися в окрузі Oldenburg на початку Х VIII століття. На околиці містечка Vechta ця сім'я володіє ділянкою землі площею 15 га, на якому виявили поклади глини. На початку ХХ століття в Німеччині бурхливо розвивається промисловість, будуються фабрики, заводи, будівлі для громадського користування та будинки для жителів.

У 19 столітті виробництво цегли велося кустарним способом, використовувалися примітивні механізми з ручним приводом або на кінській тязі. З цієї причини, цегли вироблялося недостатньо, щоб задовольнити зростаючі потреби в будівництві.

 Виробництво цегли в 19 столітті

Тому, у барона August Freiherr von Frydag виникла ідея налагодити масове виробництво цегли, який був дуже затребуваний в той час. Почалася розробка глиняного кар'єру і будівництво лінії виробництва цегли, яка наводилася в дію сучасними, на той час, машинами і механізмами з мінімальним використанням ручної праці.

Виробництво цегли почалося в 1907 році і цей рік вважається роком заснування сімейного підприємства OLFRY . В даний час заводом керує вже п'яте покоління родини Frydag .

Сімейні традиції виробництва якісного клінкеру-основа понад 100-річного успіху заводу Olfry .

в даний час завод випускає більше 50 видів цегли, в 5 колірних колекціях клінкерної цегли.

Це колекції:

GRAU з різними комбінаціями відтінків сірого кольору, < / p>

цегла Grau deLuxe

Blau в синіх тонах,

Цегла Olfry Dublin

BRAUN в коричневих відтінках,

Цегла Olfru Moorbrand

ROT в традиційних червоних кольорах,

Цегла Olfry червоний  Цегла Olfry Patina

< span>

BUNT в поєднанні різних строкатих забарвлень.

 Цегла Olfry 1807  Цегла Olfry Gent

Велика колірна гамма виробленого клінкерної цегли OLFRY дозволяє втілити будь-які найсміливіші дизайнерські рішення, а клінкерна плитка може застосовуватися там, де неможливо використовувати повнотіла цегла, наприклад, при реконструкції старих будівель або в системі утеплення фасаду.

< p style = "text-align: center;">  Система утеплення клінкерною плиткою Olfry

цегла OLFRY відрізняється від цегли, виробленого на інших підприємствах тим, що тільки цегла OLFRY під час виробництва обробляється спеціальним просоченням, яка відштовхує воду.

Справа в то м, що в Німеччині прийнято закон, який забороняє застосовувати кислоти для очищення фасадів будівель, тому, на заводі OLFRY кожна цеглина обробляють спеціальним розчином, який закриває пори цегли, знижує його водопоглинання і, тим самим, запобігає появі сольових відкладень на фасадах будівель.

Ця система гідрофобізації була розроблена фахівцями заводу, щоб максимально підвищити якість цегли і не допустити появу на фасаді будівлі різних сольових відкладень .

 Переміщення води в цегляній кладці

1-спеціальна захисна просочення не пропускає атмосферну вологу всередину цегляної стіни, вода може в невеликій кількості просочується тільки через цементний шов

2-пр опітка не утворює плівку на поверхні цегли, а тільки закриває його пори-всередині цегла залишається як і раніше "дихаючим" матеріалом, і волога через шви може потрапити всередину цегли, таким чином, цегла виконує свою функцію захисного буфера

3-під впливом теплових чинників волога знову виходить на поверхню стіни, але тільки у вигляді невеликих молекул пара, який на відміну від великих молекул води, не може нести на собі молекули сульфатів і карбонатів.

Таким чином, поверхня цегельної кладки залишається без сольового нальоту, який псує зовнішній вигляд стіни.

Головним фактором виробництва, який сильно впливає на якість цегли - це технологія його випалу. На заводі Olfry працює найсучасніша тунельна піч, в якій цегла запікається при температурі близькій до 1200 градусів, що дозволяє випускати клінкерну цеглу високої міцності з низьким показником поглинання вологи.

На заводі працює сучасна лабораторія з перевірки якості цегли. Зразки кожної партії виробленого цегли перевіряються на міцність, морозостійкість і відповідність іншим нормам.

ОБИРАЮЧИ ЦЕГЛА І ПЛИТКУ OLFRY ДЛЯ СВОГО БУДИНКУ, ВИ ОТРИМУЄТЕ:

1. Необмежений термін служби стін.

У як основу для розрахунку економічної ефективності цегли використовується тільки обмежений строк корисного використання, термін служби облицювальних цегли та клінкеру дуже високий і вимірюється тисячоліттями. Страхові компанії розраховують термін служби будівель в < / span> 100 років . Але будівлі, які облицьовані клінкерною цеглою, залишаються в експлуатації протягом більш тривалого часу. У всьому світі існує споруди, яким більше 1000 років!

2. Стабільний привабливий зовнішній вигляд будинку.

У технологія виробництва клінкерної цегли Olfry не застосовуються хімічні барвники. Різноманітність кольору клінкеру Olfry досягається за рахунок застосування сумішей, які складаються з глини з різних кар'єрів. Ще колір цегли залежить від його випалу.

3. Можливість втілити індивідуальний дизайн будинку.

Велика розмаїтість колір і текстура < / span> цегли Olfry дає архітекторам і будівельникам можливості в реалізації індивідуальної фасадної конструкції.
Візуальний ефект цегляних будівель багато в чому залежить від кольору клінкеру . Темні стіни мають величезний вплив і візуально зменшують висоту будівлі, в той час як світлий цегла досягають протилежного ефекту-маленький будинок, облицьований світлим клінкером, зробить його візуально більше.

4. Економію коштів на ремонт фасаду.

Витрати на технічне обслуговування є важливим критерієм вибору матеріалу зовнішньої стіни. Цегляні фасади Olfry не вимагають щорічних оновлень, як штукатурка. обпалена глина практично не піддається руйнуванню. Про це нам свідчать історичні будівлі з цегляної кладки , яку "кислотний дощ" не зміг зруйнувати в останні десятиліття.

5. Високу ліквідну вартість будинку.

Нерухомість є надійним інвестиційним вкладом, тільки якщо вона зберігає свою вартість. Будинки, які облицьовані клінкерною цеглою Olfry залишаються нечутливі до погоди і абсолютно не вимагають обслуговування . Міцна конструкція цегляного фасаду забезпечує тривалий термін служби . Будинки з двошаровою цегляною стіною мають високу ринкову і престижну цінність, що робить цегляні будинки більш дорогими для продажу або оренди.

6. Протипожежну безпеку будівлі.

Цегла пройшов випал в печі при температурі понад 1000 градусів. Цегляна стіна під впливом вогню не виділяє токсичних газів , вони перешкоджають поширенню вогню . Цегляні стіни відповідають найвищим вимогам DIN 4102 по класу вогнестійкості F 90 «вогнестійкість».

7. Хорошу звукоізоляцію всередині будинку.

Звукоізоляція в будівлях має велике значення для здоров'я і благополуччя людини. Двошарові цегляні зовнішні стіни досягають номінальних значень звукоізоляції R'w від 55 до 60 децибел.

8. Додаткову енергетичну ефективність будівлі

Теплоізоляційні властивості керамічної цегли < span> зменшують теплопередачу від теплої до холодної стороні стіни за рахунок поглинання сонячного випромінювання. До ірпічние стіни, облицьовані темним клінкерною цеглою, звернених на південь, можуть знижувати втрати тепла до 26 відсотків.

9. Екологічну безпеку

Сировина для цегли надходить з нашого навколишнього середовища і обробляється найсучаснішим екологічно чистим обладнанням . Цегла не виділяють шкідливих часток або газів. До ірпічние стіни легко утилізуються, а цегла придатний для вторинного використання в будівництві або переробки.

< strong> 10. Комфортні умови життя

Клінкерна цегла Olfry гасить шум, згладжує перепади температури, завжди відкритий для дифузії і сприяють оптимальному балансу водяної пари всередині приміщень. Завдяки хорошій капілярності поверхні стінок дуже швидко висихають, що виключає ризик зростання цвілі. Всі ці властивості клінкеру створюють комфортні здорові умови життя в будинку.

Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння