На ринку будівельних технологій та матеріалів України з'явився новий продукт для зведення несучих зовнішніх стін без «мокрих» циклів- система Porotherm DryFix, розроблена фахівцями австрійського концерну Wienerberger. POROTHERM DRYFIX - це система кладки шліфованих пустотілих керамічних блоків на спінений поліуретановий клей для кам'яної кладки.

В системі використовуються керамічні пустотілі блоки Porotherm, які мають ідеальні геометричні розміри, за рахунок додаткової шліфовці горизонтальних поверхонь. Для з'єднання порожнистих блоків в системі застосовуються спеціальні балончики з жатим поліуретановим клеєм. Клей наноситься на горизонтальну поверхню блоків за допомогою звичайного пістолета для монтажної піни, і не вимагає ніякої додаткової підготовки. Це дуже проста і абсолютно новаторська система з'єднання порожнистих керамічних блоків.

ПЕРЕВАГИ СИСТЕМИ POROTHERM DRYFIX

  • Економія часу роботи в 2 рази, щодо традиційної «мокрою», технології кладки завдяки простоті і швидкості виконуваних робіт.
  • Збільшення будівельного сезону - можливість кладки і в зимовий період до температури -5 ° C.
  • Максимальна теплова захист - усунення "містків холоду" в вертикальних і горизонтальних швах за рахунок товщини шва всього 1 мм.
  • < strong> Чистий і проста кладка - відсутня цикл приготування і нанесення розчину, відсутність інструментів для розведення, накладення і змішування розчину, клей наноситься за допомогою звичайного пістолета для піни.
  • Економія < / strong> на матеріалах і ресурсах - не потрібен цемент, пісок, вода, не потрібна електроенергія для приготування кладки суміші.
  • Економія на складських витратах -не потрібно сухе приміщення для зберігання цементу.
  • Висока міцність стіни - кладка, виконана по системі POROTHERM DRYFIX, миттєво отримує заявлені параметри міцності, вже через кілька годин може бути навантажена.
  • Швидка і економна оздоблення стіни - чисту стіну, можна штукатурити відразу ж після виконання робіт з кладки , тому що не потрібно час для випаровування води зі стіни. Товщина штукатурки мінімальна за рахунок відмінної геометрії блоків.
  • Можливість створення стін різної товщини за рахунок великого асортименту блоків.

Точно і легко, як ніколи раніше! Система POROTHERM DRYFIX-це технологія для тих, хто цінує темпи і якість роботи на будівництві!

Таким чином, «суха» система кладки стін POROTHERM DRYFIX дозволяє зводити стіни в 2 рази швидше традиційної кладки стін з блоків POROTHERM і в 5 разів швидше кладки стін з цегли! Можливість проводити кладочні роботи в зимовий період при негативних температурах до -5 ° С. Можливість навантажувати стіни через кілька годин після їх зведення, тому що відсутня цементний розчин, який набирає міцність за 28 днів, а при низьких температурах -гараздо довше! Треба менше підсобних робітників через відсутність циклу приготування суміші кладки. Можливість виробляти оздоблювальні роботи відразу ж після зведення стін з меншими витратами на матеріали, тому що стіни мають ідеальну геометрію і не містять вологи.

Все це дозволяє значно скоротити терміни введення в експлуатацію будівель, а значить, скоротити накладні витрати, пов'язані із забезпеченням будівельного циклу-охорона будівельного майданчика, оплата тимчасових схем електропостачання, погодинна оплата праці працівникам і т. д.

а найголовніший економічний ефект це можливість гараздо якнайшвидше розпочати експлуатацію будівлі, а значить, швидше почати отримувати прибуток!

Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння