Керамічна фасадна цегла Terca концерну Wienerberger - це ідеальний матеріал для облицювання фасадів будівель. Під брендом TERCA на заводі в Польщі випускаються наступні клінкерна цегла: червоний Pomerania та Pomerania E3 , червоно-кобальтові < strong> Andra , бронзово-мідний Odena , мідний гладкий Fraza , мідний фактурний Setra , жовтий Karpatia , коричневий Silesja , темно-коричневий Silesja Bruno , каштаново-рубіновий Kosmo та Kosmo E3 , каштановий Astro , кавово-карамельний Cyberna , шоколадно-коричневий Galeo , бурий фактурний Naria , сталевий фактурний Cumulus , чорний Matrix , темно-сірий Polaris .

Низьке водопоглинання клінкерної цегли запобігає переміщенню води в стіні, яке викликає вилуговування або утворенню вапняних нальотів і забезпечує відмінну моро зостойкость. Його унікальність полягає як у великій колірній гамі, так і в унікальних технічних характеристиках:

- Марка міцності М 350 (350 кг / см2)

- Водопоглащение - менше 5%

- Морозотривкий і кислотостойкий

- Розміри: 250х120х65

- маса-3 кг

Лицьова цегла - це не тільки декоративний елемент в конструкції будинку, а перш за все - це захист будинку від негативного впливу зовнішнього середовища.

Облицювання будинку першої приймає на себе вплив атмосферних опадів, ультрафіолетового випромінювання, різких температурних перепадів, і від того, як стійко облицювальний матеріал буде сприймати все негативні впливи , буде залежати на скільки довго Ваш будинок збереже свій вигляд і як довго він Вам буде служити.

Лицьова клінкерна цегла, завдяки своїм характеристикам, має високу стійкість до всіх негативних впливів зовнішніх факторів і, тому, будівлі, облицювання клінкерною цеглою мають термін служби кілька століть й, з часом не втрачають привабливого зовнішнього вигляду і забезпечують комфортне проживання в таких будинках.

Однак високі характеристики клінкерної цегли можуть бути послаблені застосуванням цементного розчину. Виробники клінкерної цегли рекомендують застосовувати спеціальні кладочні суміші для цегли з низьким водопоглинанням.

КЛІНКЕРНА ЦЕГЛА TERCA - ЦЕ:

- < strong> екологічно чистий матеріал - для виготовлення використовується тільки глина, запікаємо при температурі понад 1000 градусів.

- довговічний матеріал - тисячолітні вироби з кераміки знаходять при розкопках. < / p>

- матеріал який не вимагає витрат на ремонт протягом усього терміну служби будинку, тому що не вигоряє на сонці і не лопається від морозу.

- комфортний матеріал, має унікальні експлуатаційні показники - гасить шум, згладжує перепади температури.

- доступний матеріал - завдяки новим технологіям, клінкерна цегла став дешевше і перестав бути рідкістю.

- красивий матеріал - при великому різноманітті кольорів облицювальна клінкерна цегла стане прикрасою будь-якого будинку !

- якісний матеріал - сертифікований матеріал по ISO 9001.

Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння