Як побудувати добротний сучасний будинок

Кожен, хто задумав побудувати будинок, хоче знати, скільки грошей потрібно для його будівництва. Щоб більш точно відповісти на це питання, потрібен проект будинку.

Величезна різноманітність форм і розмірів будинків ускладнює вибір, а відсутність фіксованої ціни готового будови просто лякає!

Пропонуємо готове рішення для клієнтів, які цінують свої гроші, нерви і час!

Вибір будматеріалів

Вибираючи матеріал для стін, потрібно враховувати не тільки вартість самого матеріалу, але і вартість робіт по монтажу, а також вартість додаткових матеріалів для монтажу.

На українському ринку будівельних матеріалів з'явився новий матеріал для несучих зовнішніх стін - керамічні пустотілі блоки POROTHERM. При зведенні стін з цих блоків отримуємо меншу товщину стіни з найкращими теплоізоляційними властивостями (це важливий фактор в умовах постійного зростання цін на енергоносії), при цьому витрата розчину в 4 рази менше, ніж при звичайній кладці з рядового цегли, а роботи обходяться удвічі дешевше . В результаті на зведенні стін можна заощадити близько 20%!

Завдяки хорошій паропроникності керамічних блоків стіни «дихають», тобто підтримується оптимальний мікроклімат приміщень. Керамічні блоки акумулюють тепло і згладжують різкі перепади зовнішньої температури, забезпечуючи комфортність проживання. А головне, в будинку з такого матеріалу ви будете постійно економити на енергоносіях - взимку на опаленні, а влітку на кондиціонуванні!

Для облицювання фасадів будівель ідеально підійде керамічна клінкерна цегла, що має багату кольорову гаму і володіє унікальними технічними характеристиками . Низьке водопоглинання клінкерної цегли запобігає переміщенню води в стіні, яке призводить до вилуговування або утворення вапняних нальотів, і забезпечує відмінну морозостійкість будівлі.

Облицювання будинку першої приймає на себе вплив атмосферних опадів, ультрафіолетового випромінювання, різких температурних перепадів. Як довго ваш будинок збереже свій гарний вигляд і буде вам служити, залежить від того, наскільки надійно облицювальний матеріал буде виконувати свою захисну функцію.

Завдяки високій стійкості облицювального клінкерної цегли до всіх негативних впливів зовнішніх чинників, оброблені їм будівлі мають термін служби, який дорівнює кільком століттям, і з часом не втрачають привабливого зовнішнього вигляду. Крім того, експлуатація таких будинків не вимагає додаткових витрат на ремонтні роботи! Таким чином, облицювальна клінкерна цегла не тільки прикрашає стіни будинку, але і забезпечує комфортне проживання в ньому, захищаючи будинок від негативного впливу зовнішнього середовища.

Важливим моментом в будівництві будинку є вибір покрівельного матеріалу, так як від того, наскільки надійним і довговічним буде цей матеріал, залежить доля всього будинку.

Ідеальним покрівельним матеріалом для влаштування мансарди є керамічна черепиця: вона акумулює тепло взимку, не розжарюється на сонці влітку, не шумить під час дощу, не вигоряє і не вимагає додаткових витрат на ремонт протягом всього терміну експлуатації будинку. Натуральна черепиця - це доступний сьогодні покрівельний матеріал, здатний надійно захистити і прикрасити будь-яку будівлю.

Раз вже для будівництва стін ми вирішили використовувати цеглу - матеріал, який служить століття, так навіщо для покрівлі вибирати матеріал, який зажадає ремонту вже через десяток років? Розумніше використовувати натуральну черепицю, яка прослужить так само довго, як і стіни!

Отже, можна економно побудувати надійний добротний сучасний будинок. Пропонуємо готовий проект будинку, підбираємо облицювальні матеріали і обробку, і втілюємо цей проект в життя за зрозумілі гроші!

Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння