Для будівництва зовнішніх несучих стін з додатковим утепленням і внутрішніх несучих стін компанія Wienerberger випускає блоки Porotherm-25 p + w, Porotherm-25 E3, Porotherm-30, Porotherm-25 Profi, Porotherm-25 DryFix, Porotherm-30 Profi, Porotherm-30 DryFix.

 Porotherm 25 dryfix

Ці блоки не мають достатньої термоізоляційної здатності для застосування в одношарових огороджувальних стінових конструкціях, тому вони застосовуються в двошарових зовнішніх стінах в будь-якій кліматичній зоні. При цьому термоизолирующие характеристики зовнішніх стін визначаються товщиною утеплювача.

Використання блоку Porotherm-25 або Porotherm-30 для внутрішніх несучих стін значно скорочує терміни зведення всієї будівлі, стіни мають кращу звукоізоляцію.

 Внутрішня стіна

В монолітно-каркасному будівництві раціонально використовувати керамічні блоки товщиною 25 або 30 сантиметрів, призначених для двошарових стін, тому що, залізо-бетонний несучий каркас потрібно додатково утеплювати, а застосування блоків товщиною 38 і 44 сантиметри зменшує внутрішню площу приміщень.

Завдяки хорошій дифузійної здатності, керамічні блоки стабілізують вологість в будинку на сприятливому для людини рівні та постійно підтримують здоровий мікроклімат. Керамічні блоки відмінно акумулюють і утримують тепло, згладжуючи різкі перепади температури.

Стіна з керамічних пустотілих блоків в 2 рази легше, ніж стіна з цегли, значить навантаження на фундамент в 2 рази менше. Монтується в 5 разів швидше, не вимагає високої кваліфікації монтажників. Довговічність таких стін - кілька століть!

У порівнянні з газобетонними блоками:

  1. Керамічні блоки мають міцність М100-150, можуть застосовуватися для несучих стін.
  2. Керамічні блоки мають значно кращі показники по звукоізоляції
  3. Керамічні блоки мають меншу вологопоглинання, а значить кращу морозостійкість
  4. Керамічні блоки мають велику вогнетривкість - до 4-х годин
  5. Керамічні блоки POROTHERM - це 100%натуральний продукт
  6. блоки POROTHERM мають сертифікацію ISO 9001
Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння